Kadeti Travnika jesenji prvaci, nevjerovatna polusezona Farisa Đelibašića

Danas deklasirali Vitez

Kadeti Travnika jesenji prvaci, nevjerovatna polusezona Farisa Đelibašića

S. Mlaćo
Kadeti NK Travnik jesenji su prvaci u Omladinskoj ligi BiH grupa Centar 2.

Veziri su danas sa 5:1 kao gosti savladali FK Vitez, te trijumfalno odlaze na pauzu.

Četiri pogotka za tim koji sa klupe predvodi Mirsad Šiljak postigao je ove sezone sjajni Faris Đelibašić, dok je jednom pogodio Anes Petak.

Na drugom mjestu je NK Čelik sa šest bodova zaostatka. Zeničani su danas savladali Borac iz Jelaha sa 4:0. Strijelci su bili Haris Islambegović, Amer Hodžić, Emrah Palačkić i Vildan Kasap.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Na trećem mjestu je NK Kiseljak, a četvrtoplasirana je bugojanska Iskra.

Na listi strijelaca pomalo nevjerovatna situacija. Velika nada Travnika Faris Đelibašić postigao je nevjerovatnih 37 pogodaka. Prate ga Dorijan Drljepan iz NK Kiseljak, te Haris Hatičić iz NK Vis Simm Bau.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi