Veziri planski kreću u pripreme za novu sezonu, imenovan stručni štab

NK Travnik slavi i sto godina postojanja

Veziri planski kreću u pripreme za novu sezonu, imenovan stručni štab

Samir Mlaćo
Nogometaši Travnika sa pripremama za novu sezonu Prve lige FBiH će početi 12.07. prozivkom na stadionu Pirota.

Upravni odbor NK Travnik na jučerašnjoj sjednici donio je odluku o imenovanju stručnog štaba koji će činiti Salih Salihović, Dženan Nalić, Selver Lihovac i Anel Čurić.

Veziri žele ove sezone izbjeći borbu za opstanak, te promovisati mlade igrače.

Ističu da će stručni štab uz podršku Uprave osvježiti ekipu i dovesti nekoliko kvalitetnih pojačanja kako bi ekipa spremna dočekala početak priprema i krenula u nove izazove.

Do sada je potvrđen nastavak saradnje sa golmanom Lukom Kačavendom.

Treba istaći da su sa Pirote dobili brojne pohvale nakon nedavno odigranog prijateljskog meča FK Velež i FK Sloga Doboj na istoimenom stadionu.

NK Travnik već dugi niz godina ima jedan od najboljih terena u našoj zemlji, pa brojni timovi koriste priliku da snage odmjere upravo u domu ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Travnik ove godine slavi 100. godina postojanja, što je svakako uspjeh vrijedan svake pohvale.

Stogodišnjak sa Pirote klub je koji je mnogo poštovan, kako u našoj zemlji, tako i mnogo šire.

Top Komentari

zilan66
1.osloniti se na mlade igrace iz i oko travnika 2.otjerati visegodisnje zlo u i oko kluba,sarajku 3.kako god bude nemoze biti gore nego prosle godine,vi to mozete.sretno veziri
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi