Dudić se zahvalio Bužimljanima, oni mu poručili: Želimo da budete prvaci naredne sezone

Slavljenička atmosfera u Krajini

Dudić se zahvalio Bužimljanima, oni mu poručili: Želimo da budete prvaci naredne sezone

S. Mlaćo
FK Velež je danas u slavljeničkoj atmosferi savladao NK Vitez Bužim sa čak 9:0.

Domaći su proslavili 50. rođendan kluba, atmosfera je na tribinama bila sjajna, a Velež je bio više nego efikasan.

Mostarci su sretni i zadovoljni dočekali kraj meča, s obzirom da su se u Bužimu sjajno osjećali od samog dolaska.

Priznao je to i šef struke Feđa Dudić.

“Bilo nam je drago da dođemo ovdje i uveličamo 50 godina postojanja kluba. Doveli smo vrlo korektnu ekipu, bilo je i dosta standarnih igrača. Dobra provjera za nas u ovom dijelu priprema, domaćin je sretan što smo došli tu. Velež je na ovim prostorima jako cijenjen, vidjeli smo to od samog dolaska ovdje“, kazao je Dudić nakon meča za SportSport.ba.

Iz redova domaćina imali su samo riječi hvale za današnji meč.

“Nama je drago što je FK Velež prihvatio naš poziv, a predsjedniku Hasiću i šefu Dudiću te svim Veležovcima čestitamo na izlasku u Evropu. Nadam se da će što duže igrati u Evropi, a želimo im da iduće sezone budu prvaci naše zemlje“, istakao je predsjednik Bužimljana Edhem Eminić za SportSport.ba.

Vitez očekuju obaveze u novoj sezoni Druge lige FBiH grupa Zapad.

“Sada se radi na infrastrukturi, a želimo i pojačati igrački kadar za novu sezonu. Ovdje ima talenata, treba samo rada“, dodao je Eminić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Akobogda sportski prijatelji iz Buzima,ako zadrzimo ovaj igracki kadar,iduce sezone smo najozbiljniji kandidati za titulu
12 0
Zaccheroni
Pozdrav za Buzimljane i cestitke iz Mostara
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi