NK Vitez: Čeliku želimo sve najbolje u nastavku sezone

Riješen slučaj oko Vedrana Vrhovca

NK Vitez: Čeliku želimo sve najbolje u nastavku sezone

Samir Mlaćo

Fama oko dugovanja Čelika prema NK Vitezu za usluge nogometaša Vedrana Vrhovca je riješena.

Fama oko dugovanja Čelika prema NK Vitezu za usluge nogometaša Vedrana Vrhovca je riješena.

Zeničani su potvrdili da su novac uplatili, no iz NK Vitez su jučer istakli da novac još uvijek nije na njihovom računu. Sada su naveli da su kontaktirali advokata koji je predstavljao NK Vitez u ovom slučaju, te da su upoznati sa izmirenjem.

"Tako da je NK Čelik izmirio svoje obaveze prema NK Vitez, te NK Čelik nema nikakvih smetnji za odigravanje utakmice u BH Telecom Premijer ligi. Čeliku želimo puno sreće u nastavku sezone", istakli su iz NK Vitez.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dug NK Čelik prema Vedranu Vrhovcu iznosio je 30.000 KM.

Zeničani će sutra ugostiti NK Zvijezda 09, dok je NK Vitez trenutno član Druge lige FBiH grupa Zapad.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
**** li vam vrhovac mater,*****a od igraća,za fudbalski razvoj 30 hiljada,5 domaćih igraća akademije ČELIKA koju niko nije lako pobjeđivao nigdje,vi dovodete BUSOVAĆA KOMPANI VRHIVAC,a ne vrijedi ni 1000 km,da valja bio bi odavno u ŠIROKOM ILI ZRNJSKOM,ali rinaka,,neće oni polovne igraće i kantonalne,,ALI ZATO U ĆELIK MOŽE DA SE BRUSI PA AKO ŠTA BUDE OD NJEGA MOŽDA ODE U ŠIROKI,,a sto se tice ŠIROKOG tu ni cistacica nemoze biti mzluslimanka akamoli trener neki ili igrać.SRAMOTA JE,da igrac koji trazi i zaraduje kruh u ČELIKU hoce da ga ugasi a i igrama istjera.
1 2
BojanN
ajmo likce samo hrabro
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi