NK Zvijezda s jednim igračem raskinula ugovor, a trojicu suspendovala

Poslije debakla protiv Igmana

NK Zvijezda s jednim igračem raskinula ugovor, a trojicu suspendovala

Admin Čaušević

Težak poraz od Igmana (1:4) mogao bi izazvati tektonske promjene u igračkom kadru NK Zvijezda iz Gradačca.

Poslije trećeg uzastopnog poraza nekada stabilni premijerligaš tone sve dublje i dublje na prvoligaškoj tabeli.

Upravni odbor kluba iz Gradačca je evidentno nezadovoljan odnosom pojedinih igrača prema dresu kluba iz grada Zmaja od Bosne.

Jučer je raskinut ugovor s Arminom Jazvinom, dok Selmir Mahmutović, Nikola Mojović i Salko Jazvin suspendovani.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Upravni odbor je protiv Mahmutovića, Mojovića i Jazvina pokrenuo disciplinski postupak te će ovi igrači biti pod suspenzijom do početka istog.

Početkom sedmice Mile Lazarević je naslijedio Vladu Jagodića na klupi, ali iskusni stručnjak u prvom meču nije donio planirani pozitivni šok.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gari Garinča
Uprava Zvijezde nikako mi nije jasna. Imaju novac da budu stabilan prvoligaš, ovako sve neke turbulencije, pogresne selektiranje igraca, trenera, itd.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi