Noć donijela nekoliko uzbudljivih transfera u Ligama petice

Pali su dogovori

Noć donijela nekoliko uzbudljivih transfera u Ligama petice

Admin Čaušević

Fudbalska pijaca se uskoro završava i klubovi pokušavaju da završe posljednja pojačanja.

Sezona u najjačim ligama Evrope je počela početkom augusta, a mnogi timovi su čekali kraj prijelaznog roka da kompletiraju kadrove.

Noć sa utorka na srijedu donijela je niz fantastičnih transfera. Poseno je bio aktivan PSG koji je dogovorio niz odlazaka, ali i dolazaka.

Novi igrač Parižana u transferu vrijednom 23 miliona eura postao je Fabian Ruiz koji je prešao iz Napolija nakon što je ušao u posljednju godinu ugovora sa Italijanima.

Francuski prvak je završio i dovođenje Carlosa Solera iz Valencije za 18 miliona eura što znači da su Šišmiši ostali bez još jednog važnog igrača.

Oglasi

Soler je bio kapiten Valencije koja prolazi kroz težak perioda i pred ovim timom je dosta upitnika bez obzira što je nedavno angažovan Edinson Cavani.

Juventus je konačno dogovorio pojačanje u vezni red. U Torino će tokom dana stići Leandro Paredes nakon što obavi ljekarske preglede u Parizu.

Bianconeri su silno željeli argetinskog veznjaka koji na kraju stiže na jednogodišnju posudbu s mogućnošću otkupa.

Završen je i zvučni transfer u Španiji jer je Omar Sadiq napustio Almeriju i postat će novi fudbaler Real Sociedada. Visina transfera iznosi 20 miliona što znači da će i Partizanu pripasti nešto novca.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sadiq je tako postao najskuplje pojačanje u historiji Sociedada te u baskijski klub stiže kao zamjena za Isaqa koji je otišao u Newcastle.

Inače, do zatvaranja fudbalske pijace u Ligama petice je ostalo manje od 48 sati i nema sumnje da nas čeka još niz sjajnih transfera.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dsimic
Ko je došao u Juventus?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi