Nocerino: Milan će utišati kritičare

Nocerino: Milan će utišati kritičare

Midhat Šljivak

Fudbaler Milana Antonio Nocerino uvjeren je kako će njegov tim uspjeti utišati sve kritičare ove sezone.

Rossoneri su očajno počeli novu sezonu u Seiji A sa četiri poraza u sedam utakmica, ali Nocerino ipak vjeruje kako će tim izaći iz krize.

 

"Ne znam kako terener Allegri izlazi na kraj sa vama", rekao je jutros italijanskim novinarima Nocerino,  a potom je dodao. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

"Moramo sačekati kraj sezone prije nego ćemo nekoga osuđivati. Daćemo sve od sebe da do kraja sezone da dosegnemo maksimum ove sezone. Ne govorim oosvajanju Scudetta, ali smijem reći da ćemo biti drugi ili treći. Začepićemo usta kritičarima ubjeđen sam u to", rekao je Nocerino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.