Noćna mora Lovrena: "Novac ili će javnost sve vidjeti"
Foto: EPA

Na udaru hakera

Noćna mora Lovrena: "Novac ili će javnost sve vidjeti"

Zvaničnu Facebook stranicu Dejana Lovrena večeras su napali hakeri. 

Obožavatelji hrvatskog fudbalera na popularnoj društvenoj mreži mogli su primijetiti čudne objave, a iza svega ustvari stoje hakeri koji traže određenu sumu novca kako mu ne bi dodatno narušili ugled.

Haker je putem profila zaprijetio Lovrenu da će objaviti sve njegove lične stvari, poput podataka kluba, žene i svih igrača, a nema sumnje da je fudbaler Liverpoola već o svom slučaju obavijestio i policiju. 

"Trebat ćeš platiti štogod britanskih funti ako ne želiš da sve objavimo. Ionako zarađuješ 65 hiljada funti sedmično. Imamo sve tvoje podatke, podatke kluba i svih igrača plus podatke tvoje žene! Imamo i kopije svih 'mejlova'. Imamo sve. Kontaktiraj nas da se dogovorimo", napisao je haker. 

Lovrena, inače, na Facebooku prati preko 500.000 obožavatelja. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi