"Lovren ima samopouzdanje pijanca"

Uvrede za Hrvata

"Lovren ima samopouzdanje pijanca"

E. Škorić

Početak 2017. godine izgleda razočaravajuće za Liverpool i njegove navijače.

Liverpool je u posljednjih osam utakmica stigao do samo jedne pobjede i to protiv četveroligaš Plymoutha, dok je ispao iz oba kup natjecanja i na Anfieldu je vezao tri poraza.

Mala utjeha je sinoć osvojeni bod protiv vodećeg Chelseaja i to zahvaljujući Simonu Mignoletu, koji je u 77. minuti odbranio penal Diegu Costi, a penal je prethodno izazvao Dejan Lovren, koji je pogriješio dodavanje, pa je Matip morao da ruši Costu u svom kaznenom prostoru.

Hrvatski stoper je dobio salvu kritika od strane otočkih medija, a još manje milosti prema njemu imali su navijači Liverpoola, koji ga nazivaju pogrdnim riječima. Pišu mu da je očajan stoper, pijanica, šarlatan...

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Lovren ima samopouzdanje pijanca u pubu i koordinaciju pokreta pijanca izbačenog iz puba", samo je jedan u nizu tvitova upućenih Lovrenu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi