Noćna mora za Boatenga: Opljačkali mu kuću, pa ga onda kritikovao Lionel Messi

Nije opravdao očekivanja

Noćna mora za Boatenga: Opljačkali mu kuću, pa ga onda kritikovao Lionel Messi

E. Čaušević

Kevin-Prince Boateng danas je glavna tema u španskim medijima nakon što je objavljeno da mu je jučer provaljeno u kuću tokom utakmice Barcelona-Valladolid.

Boateng je debitovao sinoć u La Ligi u dresu Barcelone, ali je ta utakmica za njega bila za zaborav jer se našao na udaru navijača koji su ga žestoko kritikovali zbog loše igre. No, problemi su tek počeli nakon meča kada je Boateng s porodicom stigao kući.

Tokom ove utakmice razbojnici su provalili u njegovu kuću i ukrali sve što su mogli, te napravili štetu od 300.000 eura. Boateng je odmah zvao policiju koja je stigla i napravila uviđaj, no nisu uspjeli pronaći neke ozbiljnije tragove kako bi otkrili identitet razbojnika.

No, noćna mora se za Boatenga nije završila na tome. Katalonski Sport objavio je danas da ni igrači Barce nisu baš zadovoljni njegovim kvalitetama, a to se posebno odnosi na Lionela Messija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, Messi je sinoć nakon utakmice razgovarao s Ernestom Valverdeom i žestoko je kritikovao Boatenga. Sport prenosi da je Messi poručio da Barca ne smije otkupiti njegov ugovor od Sassuola na kraju sezone jer Boateng jednostavno nije dovoljno dobar za ovaj klub.

Vidjet ćemo kako će Boateng odgovoriti na sve ove silne kritike, a do kraja sezone ima šansu da dokaže da oni griješe i "natjera" čelnike Barcelone da ga na kraju kupe.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi