Luis Surez za 25 minuta uspio promašiti moguće i nemoguće

Navijači Barce nisu zadovoljni

Luis Surez za 25 minuta uspio promašiti moguće i nemoguće

E. Čaušević

Barcelona je sinoć uz dosta muke sa 1:0 pobijedila Valladolid, a jedni gol djelo je Lionela Messija iz penala.

Messi je gol iz penala dao u finišu prvog dijela, a u drugom poluvremenu je iz drugog penala bio neprecizan. Posebne kritike nakon ove utakmice dobili su napadači katalonskog tima Luis Suarez i Kevin-Prince Boateng zbog veoma loših igara.

Boateng je počeo utakmicu, ali se jednostavno nije mogao sastati s loptom. Sredinom drugog dijela ušao je Suarez, no ništa bitno se nije promijenilo. Suarez je imao četiri nevjerovatne prilike na ovoj utakmici, ali je uspio da ih promaši.

Navijačima Barcelone nije jasno kako golgeter protiv Suareza je uspio da fula toliko prilika, a u pojedinim napadima je izgledao na terenu kao amater koji ne može iskontrolisati loptu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi