Nogometaš Borussije četiri godine nakon što je potpisao za klub debitovao u Bundesligi

Nevjerovatan podatak

Nogometaš Borussije četiri godine nakon što je potpisao za klub debitovao u Bundesligi

E. Oštraković

Nogometaši Borussije Monchengladbach ostvarili su pobjedu na svom terenu protiv Union Berlina od 4:1.

Utakmica je odrađena na rutinski način, te niti u jednom trenutku pobjeda domaće ekipe nije tošla u znak pitanja.

Ipak, u samoj završnici utakmice desila se jedna sjajna stvar zbog koje su svi prisutni na stadionu bili na nogama i aplaudirali.

Naime, četiri godine nakon što je potpisao za Borussiju Monchengladbac, Mamadou Doucoure je tek danas debitovao u Bundesligi.

Razlog tome je nevjerovatan broj teških povreda koje je zadobio Doucoure zbog kojih nikada nije uspio debitovati u Bundesligi.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Iz Borussije Monchengladbac su na Twitteru posvetili objavu upravo njemu, te tekst u kojem piše "četiri godine patnje, ali bilo je vrijedno čekati".

Top Komentari

miki30
Svaka čast na strpljenju od strane kluba a i na upornosti i neodustajanju ovog igrača
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi