Nogometaš zadavio sina, pa sve šokirao bolesnim izjavama: "Nikada ga nisam volio!"

Ubio petogodišnjeg sina

Nogometaš zadavio sina, pa sve šokirao bolesnim izjavama: "Nikada ga nisam volio!"

E. Škorić

Tursku je šokirala strašna priča defanzica Bursaspora Sehera Toktaša, koji je priznao da je ubio petogodišnjeg sina.

Otac je 23. aprila hospitalizovan s dječakom kome je dijagnosticiran koronavirus. Dječak je premješten na odjel intenzivne njege zbog simptoma koronavirusa, a dva sata kasnije preminuo je u prisustvu oca. Doktori su uzrok smrti prepoznali kao tešku respiratornu komplikaciju, što je tipičan znak za koronavirus.

Međutim, isitina je bila daleko gora - 11 dana kasnije Toktaš je došao u policijku stanicu i ispričao kako je sam zadavio dijete.

"Stavio sam jastuk na lice svog sina koji je ležao na leđima. 15 minuta sam pritiskao jastuk bez podizanja, dok se moj sin cijelo vrijeme borio. Kad je prestao da diše, podigao sam jastuk. Tada sam vikao doktorima da mi pomognu kako bih odbacio bilo kakve sumnje", rekao je nogometaš u ispovijesti, pa je onda još više šokirao:

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Nikada nisam volio svog najmlađeg sina od njegovog rođenja. Ne znam zašto ga ne volim. Jedini razlog zašto sam ga ubio je taj što ga nisam volio, ali nemam mentalnih problema".

31-godišnjak je uhapšen i počet će mu suđenje, a prema zakonu koji vlada u Turskoj, očekuje ga vjerovatno doživotna zatvorska kazna.

Top Komentari

Grohot
a ubit kera i to na najgori moguci nacin
7 0
K79
I jos kaze, Nemam mentalnih problema , ! Prestrasno jbt
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi