Nogometaši Čelika testirani na Covid-19, u utorak počinju s treninzima
Zeničani bi ako svi igrači budu negativni na Covid-19 s treninzima trebali krenuti u utorak

Zeničani ubrzo u trenažnom procesu

Nogometaši Čelika testirani na Covid-19, u utorak počinju s treninzima

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika, stručni štab i uposlenici kluba danas su okončali testiranje na Covid-19. 

Rezultati testiranje bit će poznati u ponedjeljak, a ako sve protekne kako se i očekuje, Zeničani bi u utorak trebali krenuti s treninzima. Svoj dolazak u Čelik kada se steknu epidemiološki uslovi najavila su i trojica igrača iz Srbije Mladen Zeljković, Bojan Pavlović i Nemanja Zlatković. Ekipi su se priključila i dvojica igrača koji su bili opravdano odsutni na prozivci, Aidin Mahmutović i Sanin Klarić.

Ono što je sigurno da se bez obzira kakav ishod bude oko nastavka prvenstva na Blino polje neće vraćati, Elvin Yunuszade, Alim Aykut, Emir Han Topcu, Firat Gullu i Volkan Egri.

Kao što je poznato i ranije svakodnevno se vrše učlanjenja u klub za Skupštinu koja bi se trebala desiti uskoro. Kako smo saznali iz kluba, preko 300 članova je dosad upisano, te se očekuje još dosta simpatizera i prijatelja kluba da isto učine u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sigurno da će Skupština kluba odlučiti u kojem će pravcu klub s Bilinog polja krenuti, svi su složni da klub mora egzistirati bez obzira na mnoge dugove, ali i bez obzira u kojoj ligi nastupao u narednom periodu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi