Nogometaši Iskre spremni za duel protiv Slavena

Bugojanci odradili posljednji trening

Nogometaši Iskre spremni za duel protiv Slavena

S. Mlaćo

Odmah nakon očekivanog poraza od Bosne iz Visokog (0:2), u NK Iskra sve misli su okrenute duelu sa Slavenom iz Živinica.

Derbi dva nova prvoligaša igra se sutra na stadionu Jaklić sa početkom u 16:30 sati, a danas su Bugojanci odradili posljednji trening pred sutrašnji meč.

Vladala je veoma pozitivna atmosfera što raduje struku kluba, a svi se nadaju novoj, veoma važnoj pobjedi, protiv tima iz Živinica koje ne blista, čak naprotiv sakupio je dva skromna boda.

Šefa struke NK Iskra Senida Kulaša raduje što će na raspolaganju imati sve igrače, a za očekivati je da Plavi sa Jaklića utakmicu počnu u sastavu koji je igrao u proteklih par kola.

"Očekuje nas sigurno teška utakmica. Ekipa Slavena će doći da pokuša napraviti što bolji rezultat jer nema šta izgubiti. Nadam se da ćemo nastaviti s dobrim igrama na našem Jakliću i iz podršku naših navijača doći do nova tri boda. Pozivam sve ljubitelje nogometa i navijače NK Iskra da nas podrže sutra od 16:30 sati", kazao je Kulaš za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Najveća prijetnja za gol Slavena svakako će biti Samir Čakar, ali tu treba dodati i Harisa Seferovića, Armina Bešagića, Muzafera Ivkovića...

Meč na Jakliću počinje u 16:30 sati, a iz NK Iskra su pozvali sve navijače da podrže svoje ljubimce do treće pobjede ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi