Nogometaši Travnika s pripremama startaju u četvrtak

U novoj sezoni u 1. ligi Federacije

Nogometaši Travnika s pripremama startaju u četvrtak

Samir Mlaćo

Nakon što je Uprava kluba prije par dana donijela odluku da će tim u novoj sezoni Prve lige Federacije sa klupe predvoditi iskusni Osman Bajrić, donijeta je i odluka o početku priprema Vezira sa Pirote.

Prozivka će biti obavljena u četvrtak (07.07.) u 17 sati, a još uvijek nije poznato koliko će se igrača odazvati Bajriću, te ko će sve biti u stručnom štabu Vezira koji u sezoni iza nas ipak nisu uspjeli izboriti opstanak u premijerligaškom društvu.

Kako su već ranije istakli čelnici ovog kluba, orijentacija u narednoj sezoni biti će  na domaćim igračima  te iz okolnih klubova iz Srednjobosanskog kantona.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Poznato je da su tim sa Pirote do sada napustili Adis Nurković, Željko Kuzmić, Radoslav Aleksić, Asim Zec, Irfan Jašarević i Germain Kouadio, a za sada nije dogovoreno ni jedno novo ime. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije