Zmajevi dogovorili provjeru sa Danskom!

Petev želi iskoristiti svaki slobodni termin

Zmajevi dogovorili provjeru sa Danskom!

S. Mlaćo

Nakon prijateljskih utakmica sa Kostarikom i Crnom Gorom, u NS BiH dogovorili su još jedan prijateljski meč za seniorsku A selekciju.

Rival će biti selekcija Danske, a susret će biti odigran 06.06.

Naša selekcija će biti gost.

Nakon prijateljskih ogleda u našoj zemlji, sa reprezentacijama Kostarike 27. marta i Crne Gore drugog juna, rukovodstvo NS/FS BiH je dogovorilo odigravanje još jedne prijateljske utakmice i to protiv „A“ selekcije Danske.
"Meč je na programu 06. 06. 2021. na Brøndby stadionu, a satnica će naknadno biti određena", stoji na stranici Saveza.

Selektor naše reprezentacije Ivaylo Petev u četvrtak će objaviti spisak nogometaša za naredne akcije.

Petev smatra da je dobro iskoristiti ove utakmice za analizu i korigovanje nekih nedostataka koji se pokažu u martovskim susretima, ali i za provjeru novih igrača.

„Svaki termin koji nam bude na raspolaganju za prijateljske utakmice ćemo iskoristiti. To je odlična prilika da pružimo šansu nekim igračima koji imaju potencijal da igraju za reprezentaciju, a do sada ih nismo vidjeli ili nisu imali šansu da pokažu šta znaju. Reprezentacija nije klub i moramo vidjeti kako će se oni tu snaći, prihvatiti našu viziju i zahtjeve koje postavljamo“, rekao je Petev.

Top Komentari

Mowzilla
Dogovorena treca prijateljska, a jos nije kompletiran strucni stab, aferim...
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti