6

Komentari (6)

user1
RUTOMUF: Ima li te gdje? Jel laprdas i dalje? :) Neki dan pisem nema nista od Pjanica on meni "ne laprdaj". Bravo lave :)
sedmoglavi
Mislim da ce se odgoditi utakmica, jer kontaminacija virusa traje 14 dana, i moze se prenijeti sa igraca na igraca npr, kontakt igrom u skoku i sl. nije ni Ircima u interesu da rizikuju toliko...
K79
Pa kako onda juce u Liverpoolu preko 70 hiljada ljudi preko 3 hiljade ih doslo iz spanije bez ikakve kontrole i dozvola ,a svi drugi stadioni zatvoreni ne kontam ovdje nesto, sta im je bio cilj juce da spanci donesu coronu i u englesku !?
Sumnjam da ce nam UEFA ugoditi da se baraz odgodi, sada vise odgovara Sjevernoj Irskoj da se taj baraz odigra Marta 26-og, jer Sjeverna Irska vidi svoju sansu da prodje baraz zbog ovakve situacije kakva jeste.
vedin
Budi siguran da se sve događa, a ne samo baraž.
BaboBih
Pa kako ce se igrati baraz igraci u italiji i ne treniraju, sad ce isto biti u spaniji, kakav baraz. Sad fudbal je gotov za ovu godinu. Tamo poslije ljeta mozda tek
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.