Nogometni savez Crne Gore traži od klubova da prekinu s treninzima

Nogometni savez Crne Gore traži od klubova da prekinu s treninzima

E. Škorić

Danas je pojavljen prvi slučaj koronavirusa u Crnoj Gori.

Ova zemlja do sada nije imala nijedan prijavljen slučaj koronavirusa no danas je objavljeno da je jedna osoba zaražena koronavirusom na prostoru Crne Gore.

Nogometni savez Crne Gore je zatražio od svih nogometnih klubova da prekinu treninge.

Crnogorsko prvenstvo je prekinuto, a pojedini klubovi nastavili su da rade, no iz Nogometnog saveza apeluju da svi odu u izolaciju do daljnjeg.

"Poštujući Naredbu za preduzimanje privremenih mjera za spriječvanje importacije i širenja COVID-19 Ministarstvo sporta i mladih uputilo je dopis svim sportskim savezima u zemlji kojim obavezuje sportske klubove da obustave trenažni proces u svim uzrasnim kategorijama".

"Shodno dopisu Ministarstva sporta i mladih FSCG poziva sve klubove da obustave trenažni proces i u potpunosti se pridržavaju mjera prevencije koje su propisane odlukom Vlade Crne Gore", navodi se u saopštenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi