Nolito: Produžit ću ugovor sa Celtom

Fudbaler Celte nema namjeru da napušta klub

Nolito: Produžit ću ugovor sa Celtom

Endin Čaušević

Fudbaler Celte Vigo Nolito otkrio je da u januaru neće napustiti ovu ekipu.

Nolito je na meti mnogih evropskih klubova, a govorilo se da će se u januaru vratiti u svoj nekadašnji klub Barcelonu. Ipak, sjajni igrač Celte odlučio je da ostane vjeran svom klubu.

"Sve su to samo glasine. Želim da jasno dam svima do znanja da neću napustiti Celtu. Ako me Barca zaista želi kontaktirali bi Celtu, a koliko znam oni to još uvijek nisu uradili. Istina je da sam sretan u Celti i uskoro ću produžiti ugovor sa klubom", rekao je Nolito.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fudbaler Celte dodao je da je zadovoljan igrama ekipe u ovoj sezoni, te da je uvjeren da ovaj tim može daleko dogurati u španskoj Primeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.