Ispali iz lige, a njihov prvotimac užasnom reakcijom šokirao navijače i ljude u klubu

Nevjerovatan potez

Ispali iz lige, a njihov prvotimac užasnom reakcijom šokirao navijače i ljude u klubu

H. Zilić

Ekipa Norwicha u 36. kolu Premiershipa poražena je od West Hama sa 1:4.

Ovim porazom Norwich je i matematički ispao u Championship i nastavio svoju "tradiciju" da jedne sezone igraju Championship jedne Premiership, to im je već treći put u nizu.

Ipak, nakon meča protiv West Hama u Norwichu je sve šokirala reakcija Brandona Williamsa koji je ovu sezonu proveo među Kanarincima kao posuđen fudbaler Manchester Uniteda.

Nakon poraza od West Hama, Williams je na Instagram stavio neprimjerenu fotografiju uz opis "kako je prelijep dan", što je razljutilo sve navijače Kanarinaca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon ovog poteza u Norwichu spremaju sankcije za Williamsa čiji su ugovor namjeravali otkupiti krajem ove sezone, ali čini se da će natrag na Old Trafford u potragu za novom posudbom, osim ako novi trener United Erik ten Hag ne bude smatrao da na njega može računati u novoj sezoni.

Top Komentari

King_Kenny
...ovaj idiot bi se odlicno uklopio tamo sa silovateljima,alkosima i nasilnicima nad maloljetnicima...
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi