Nottingham Forest doveo defanzivca Arsenala!
Upisao je sedamdeset nastupa za ekipu Arsenala u kojima je postigao jedan gol i to protiv Norwicha.

Još jedan odlazak

Nottingham Forest doveo defanzivca Arsenala! · Zvanično

E. Oštraković

Trener Arsenala, Unai Emery, odlučio je da se u ovom prijelaznom roku riješi velikog broja suvišnih igrača.

Također doveo je pojačanja koja smatra da će unaprijediti igru kluba, a još uvijek se očekuje dolazak jednog ili dva igrača iako prijelazni rok završava sutra.

Danas je Arsenal napustio i Carl Jenkinson. On je karijeru počeo u Charltonu, a 2011. godine prešao je u Arsenal.

Kao posuđen igrač dvije godine je igrao u West Ham Unitedu, te je jednu sezonu proveo u Birmingham Cityju.

Upisao je sedamdeset nastupa za ekipu Arsenala u kojima je postigao jedan gol i to protiv Norwicha.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iz Arsenala su poželjeli mnogo sreće Jenkinsonu, a zanimljivo da je ovo drugi odlazak u dva dana jer je jučer klub napustio Koscielny koji je otišao u Bordeaux.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

yossarian
Svaka čast, nadam se da će Nottingham Forrest ponovo ući u fudbalsku elitu Engleske. No, vijesti o Arsenalu su mi u posljednje vrijeme postale zanimljive. Ne zbog dešavanja u i oko kluba, iako sam, priznajem, simpatizirao klub početkom ovog milenija. Jedini klub koji se mogao suprotstaviti tadašnjem Man UTD. Arsenal je u periodu 1999 - 2004 vjerovatno bio i najbolji klub u engleskoj Premijer ligi. Ali, fenomen koji me je privukao ovim vijestima je GAZIJAAAAA (nadam se da je broj velikih A tačan). Ko je GAZIJAAAAA? Ne zanima me ime i prezime, nebitno je, nego psihičko-psihološki profil lika koji se pali na vijesti o Arsenalu i pljuje po klubu i navijačima. Razumijem da je kultura komunikacije na internetu na jako niskom nivou, naročito kada se učesnici kriju iza anonimnih nick-ova. Dakle, ko je GAZIJAAAAA? Potajni obožavalac Arsenala, kojeg je klub iznevjerio neosvajanjem trofeja? Lik sa opsesivno-kompulzivnim poremećajem, čiji okidač je vijest o Arsenalu? Zanima me vaše mišljenje. Bili navijač Arsenala ili ne (primjerice, ja nisam navijač niti jednog kluba u modernom fudbalu, samo BiH reprezentacija, a i to izbjegavam jer me opasno nerviraju), dajte da riješimo misteriju. Zašto lik dosljedno i uporno reaguje na vijesti o Arsenalu. Navijač Tottenhama? OK, razumijem, ali brate... toliko energije, slova, naglašavanja (ako niste primjetili, često koristi VELIKA SLOVA kako bi naglasio NEKE DIJELOVE SVOJIH PORUKA). Lik koji vapi za pažnjom? Otvaram redovnu rubriku GAZIJAAAAA
0 7
zazamir
gazija seljacino glupa dosadan si prestani... olosu nenormalni nadji sebi posao i radi nesto korisno u zivotu. I ps znamo da navijas za smeće bavarsko, najdosadniji tim iz najdosadnije lige na svijetu .
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi