Philippe Coutinho u Arsenalu!
Barcelona se nije usrećila s Coutinhom kojeg je skupo platila u januaru 2018. godine

L'Equipe tvrdi da se vraća na Otok

Philippe Coutinho u Arsenalu!

E. Škorić

Francuski L'Equipe je objavio kako će Philippe Coutinho karijeru nastaviti u Arsenalu.

Iako se duže vrijeme povezivao s PSG-om, čini se da se 27-godišnjak vraća na Otok, pošto je Arsenal dogovorio njegovu posudbu iz Barcelone.

Coutinho ima ugovor s Barcom do 2023. godine i katalonski klub ga nije želio prodati, ali je spreman da ga narednu sezonu pusti na Emirates.

Coutinho nije impresionirao po dolasku u Barcelonu i dosta se mučio, ali u Engleskoj je ostavio dubok trag nastupajući za Liverpool.

Arsenalu će igrač poput njega svakako dobro doći. Podsjećamo, Brazilac je u januaru 2018. godine za 142 miliona funti prešao u Barcelonu, ali se to nije ispostavio kao dobar potez čelnika Barce.

Arsenal će imati pravo otkupa njegovog ugovora na kraju sezone, a hoće li se to i desiti, ovisit će isključivo o njegovim igrama u sezoni pred nama.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

scorpion6
Arsenal ce igrat u formaciji 1-6-2
3 1
Kiss
To bi Arsenalu leglo pravo ako je istina
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi