Nova glupost Balotellija za novi crveni karton

Ništa novo od Talijana

Nova glupost Balotellija za novi crveni karton

S. Grebović

Fudbaleri Marseillelea su u posljednjem kolu na svom terenu slavili protiv Montpelliera sa 1:0.

Večerašnjim utakmicama spuštena zavjesa na ovogodišnju sezonu u francuskoj Ligue 1. Na kraju titulu je ponovo osvojio PSG, kao i prošle sezone.

Osim Parižana u ligi prvaka su se plasirali Lille i Lyon, s tim da će Lavovi u kvalifikacije za ovo takmičenje. U drugu ligu preselit će se ekipe Caena i Guingampa, dok će Dijon u doigravanje za opstanak.

Marseillele je na Veledromeu minimalnim rezultatom savladao  Montpellier sa 1:0 u utakmici bez rezultatskog značaja.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Gol odluke bio je djelo Thauvina u 56. minuti, a susret je obilježio kontraverzni Mario Balotelli zbog vrlo grubog starta nad gostujućim igračem Congreom, zbog čega mu je sudija pokazao direktan crveni karton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije