Nova magija Lea Messija! Slobodnjaci su za njega postali kao penali

Argentinski čarobnjak ponovo pogodio iz slobodnjaka

Nova magija Lea Messija! Slobodnjaci su za njega postali kao penali

Barcelona je u ovom momentu povela na svom terenu protiv Celte Vigo 2:1, a još jednu magiju izveo je Leo Messi. 

Radi se o susretu 13. kola španske La Lige u kojem je Barca povela sa 1:0 golom Messija s penala, da bi gosti do poravnanja stigli tri minute prije kraja prvog dijela golom Olaze.

Tada je na scenu stupio Leo Messi koji je dobio slobodan udarac sa nešto više od 20-ak metara i naravno pretvorio ga u još jedan maestralan gol.

Argnetinski čarobnjak je loptu poslao u nebranjeni dio mreže, a kako je to izgledalo možete pogledati OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

F_C_Bracelona_
3-1 opet Messi iz slobodnjaka hahaha mašina od igrača, al igra Barse očajna ...
5 2
Ciklobutan
Gdje su oni debili sto kažu da su Messi i Ronaldo tu negdje po slobodnjacima Ronaldo po svim statistikama u seriji A najgori izvođač slobodnjaka Messi da svski
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi