Argentinski čarobnjak ponovo pogodio iz slobodnjaka

Nova magija Lea Messija! Slobodnjaci su za njega postali kao penali

24

Komentari (24)

F_C_Bracelona_
3-1 opet Messi iz slobodnjaka hahaha mašina od igrača, al igra Barse očajna ...
Mase007
To si upravu, patnja ce im biti bez njega.
F_C_Bracelona_
Realu je trebalo godina dana da se povežu bez Ronalda al Barsi će trebet više što je jest teško će njega bit zamijenit, nebitno koga da dovedu.
Mase007
Problem je sto se nema ko ni dovesti osim Mbbape-a. A njegova je zelja je samo Real.
F_C_Bracelona_
On je vezan ugovorom sa PSGom do 2021 a to da mu je želja da igra za real to prvi put čujem od tebe iako pratim fudbalske vijesti svaki dan.
Mase007
Vidim koliko pratis. Pojma ti nemas.
F_C_Bracelona_
Ko mi kaže. Nije budala da ode u real i da uništi svoju karijeru kao što su mnogi uništili.
Mase007
Otom potom, sve ces da vidis
Ciklobutan
Gdje su oni debili sto kažu da su Messi i Ronaldo tu negdje po slobodnjacima Ronaldo po svim statistikama u seriji A najgori izvođač slobodnjaka Messi da svski
Nany
Kakav Ronaldo, njemu treba ustavom zabraniti da puca slobodnjake ! Samo Mire može zabiti ovako kao Mesi . Treba imati malo i mozga, nemože sve na mišiće !
Mase007
Kada njega ne bude Barca ce biti u rangu Bilba, isto kao sto ih nigdje nije bilo prije 2000godine.
srcerukelopata
Ti si očito rođen baš te 2000 godine. Džojstik generacija. Nemaš ti pojma! Izgooglaj malo kad već nisi mogao da gledaš Barcu tada.
Mase007
Koliko su imali titula prije 2000 a koliko poslije, ajde strucnjaci recite?
Hooruk
Sta si ti zapeo svaki komentar kako ce barcelona biti nista kad ne bude mesija, da nisi neki prorok, a to toliko potenciras isto kao da ce se oprostiti na kraju sezone, ne moras se toliko sekirati za barcelonom, zao mi da se toliko nerviras.
Mase007
Opusti see. Opet ti kazem idi gledaj kisu dok pada.
Hooruk
Pusti barsu lakse ce ti biti.
Mase007
Ne drzim ja nikoga. A ti kad odes bar na 1 utakmicu onda se smatraj navijacem a do tada si samo obicni simpatizer. Vozdra
Hooruk
Ja ti teorije jake, ali uredu je momak.
Mase007
Cinjenice, kakva teorija. Tako volim kad se slozis i skontas neke stvari.
Hooruk
Ja mogu otici na domacu utakmicu reala i je li to onda znaci da sam navijac reala (gluho bilo).
Mase007
@meks01 ja sam sasvim dovoljno informisan , ne samo o Barci, Realu, nego o svim nogometnim klubovima jer mi je to posao. Tako da vrlo dobro znam sta pricam.
Mase007
@Hooruk ne mozes ti jarane otici niti van BiH , a pogotovo da odes na neku utakmicu. A kao po starom dobrom obicaju nisi skontao poentu simpatizera i navijaca.
Hooruk
Ako ti je to posao, slabo si nesto informisan a jos vise neobjektivan i pristrasan, neces se nesto hl**** od toga posla najesti, a sto se tice ove poente to je tvoja glupa teorija ali to po starom dobrom obicaju ti i dalje umisljas da si vidovit pa znas kakva ce barsa biti bez mesija, znas gdje ja zivom, znas ako zivim u BIH da necu nigdje dalje otici. Sve znas, jel u grah ili kasike gledas?
Mase007
Ja se najedem hl**** itekako od svog posla, hvala dragom Allahu. Niko nije vidovit. Samo dragi Bog zna. Al svako ima pravo reci sta misli. A i ti to mislis siguran sam 10000% samo te strah priznati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.