Trener River Platea po prvi put komentarisao glasine o preuzimanju Barcelone

Nije zainteresovan

Trener River Platea po prvi put komentarisao glasine o preuzimanju Barcelone

E. Škorić

Marcelo Gallardo sa dosta uspjeha već godinama vodi River Plate, ali prije finala Copa Libertadoresa, kada će njegov tim za titulu igrati protiv Flamenga u Čileu, suočava se sa žestokim glasinama o preuzimanju Barcelone.

Gallardo se spominje kao jedan od glavnih kandidata za trenera Barcelone ukoliko Ernesto Valverde dobije otkaz.

"Nisam ništa konkretno čuo od nekog zvaničnika i ne vjerujem da bi bilo moguće išta pregovarati sada kada igramo odlučujuće utakmice. Te stvari ne prestaju, ali nemam šta da kažem na temu Barcelone", poručio je Gallardo.

Claudio Biraghi, svjetski prvak s Argentinom 1986. godine, prvi je "načeo" tu temu, rekavši da će Gallardo biti novi trener Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

„Imam informaciju iz pouzdanog izvora: Marcelo Gallardo će u decembru sjesti na klupu Barcelone", rekao je Biraghi ranije i od tada ne prestaju priče o Gallardovom prelasku u Barcelonu.

Gallardo je bivši argentinski reprezentativac i trener slavnog River Platea. S obzirom da je Argentinac, ubrzo su počele kružiti priče o tome kako je Messi zatražio od uprave njegov dolazak, no kasnije je to demantovano.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi