Nova moda: I Marković nas je iznenadio odabirom broja

Nije nadmašio De Guzmana, ali...

Nova moda: I Marković nas je iznenadio odabirom broja

Čini se da je među fudbalerima širom Evrope koji potpišu za novi klub zavladao novi trend biranja 'ludih' brojeva na dresu.

U tome prednjače ofanzivni fudbaleri koji kao da se takmiče koji će izabrati niži i čudniji broj. Pobjednik je definitivno Johnatan De Guzman, koji je u Chievu izabrao broj 1, ali mu srbijanski fudbaler Lazar Marković opasno parira.

Fudbaler Liverpoola je stigao na jednogodišnju posudbu u Sporting, a na dresu će nositi broj 3. Bit će to velika promjena u odnosu na dosadašnji broj 50 koji je nosio u svim klubovima u kojim je igrao, od Partizana do Fenerbahčea.

Naravno, iznenadio je sve, što mu vjerovatno i jeste bio cilj.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi