12

Komentari (12)

Benjamingst
Treba on da igra play off momak dobar igrac.... bravo Miroslave
VelaHavle
Pa ovaj momak je Leo Messi za onu ublehu koja ima zacementirano mjesto u prvih 11 na desnom krilu a dolazi iz ublehaskog kluba iz Turske
Adnanos
Dobar jest ali je i Visca dobar.
Adnanos
Ali je sigurno puno bolji od Duljevica.
VelaHavle
Duljevic nije ta pozicija, prica ti je glupa... to isto ko da kazes da je bolji od Sunjica
Adnanos
Nisu ista pozicija? Sta ti pijes svega ti? Moja prica glupa, to sto si napisao moze samo glup covjek napisat. Krilni napadaci i Visca, i Stevanovic i Duljevic a ti ubacijes Sunjica u citavu pricu samo da bi nesto izjavio pa makar bilo sta, pa makar i neku budalestinu. Nemogu takve ljude organski.
papagaj
Bravo Mićo...
markopolo
Uživao sam gledajući Stevanovića kako je nesebično, pametno i odlično odigrao protiv Ciriha. Svojim potezima je nekoliko puta potpuno izbacio odbranu Ciriha. Ne predvidiv, u svojim potezima sa loptom sigurno bi dobro došao reprezentaciji.
Arnel925
Mislim da ga treba zvati je svicarska liga je jaca od belgiske a iz belgije zovemo sve
Adnanos
Potencialni reprezentativac a ne bivsi. Bivsi se podrazumjeva da sigurno vise nece igrat.
Benjamingst
Novinari zele da prave spisak Bajevicu zato I pisu bivsi...
nightcry
eih, da se pita Mlaćo, Stevanović nikad ne bi bio ni u razmatranju za poziv u reku - raije bi on pozvao Duljevića i one naše što "rasturaju" u mađarskoj ligi...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti