Nova pobjeda Seone, Gradine i Bosne (M)

Druga liga Sjever

Nova pobjeda Seone, Gradine i Bosne (M)

S. Mlaćo

U Drugoj ligi Sjever bez iznenađenja u 7. kolu.

Vodeća Seona je na svom terenu savladala NK Orahovica sa sigurnih 4:0. Po dva puta mrežu gostiju su pogađali Adnan Salkić i Sead Havić.

Gradina je sa 6:1 deklasirala NK Mramor. Već nakon prvog poluvremena bilo je 4:1. Strijelci za domaći tim bili su Osman Hodžić, Mirza Halilagić i dva puta Almir omerović, dok je za goste pogodio sa 11 metara Adnan Smajlović.

U nastavku po jedan pogodak Armin Kucalović i Anadin Džinić.

Bosna (M) je slavila protiv Dinama u gostima 3:1. Gosti su poveli preko Samira Isanovića, izjednačio je Sead Buljubašić, ali u nastavku po jedan pogodak Harisa Jahića i Samira Isanovića za konačnih 1:3.

Prokosovići su savladali Slogu 3:2. Domaći su vodili 2:0 golovima Almir Mešić i Amel Fejzić, no gosti u drugom dijelu golovima Mahira Imširovića, Elvedina Salkića i Eldara Junuzovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost je u Malešićima sa 5:1 deklasirala Radnički iz Lukavca ( Šako 2x, Duraković, Hasić, Subašić/Derdemez), a istim rezultatom Lokomotiva je nadigrala slabašni Čelić (Ljaljić S./ E. Musić 3x, Ahmetović, Plavšić).

Svatovac je sa 2:1 savladao Bosnu (K) 2:1 (Kukić, Šehić/ Šljivić), dok je Odžak 102 nadigrao Priluk 3:2 (Žerić, Hadžiomerović, Kojić/ Mujkić, Mešanović).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi