Nova pojačanje se neće svidjeti navijačima Arsenala

Wenger nastavlja po svom

Nova pojačanje se neće svidjeti navijačima Arsenala

Francuski stručnjak Arsene Wenger ostat će na klupi Arsenala i nakon ove sezone.

Iako je ekipa iz Londona dugo vremena bez velikog trofeja, čelnici ovog kluba su ipak ponovo ukazali povjerenje Wengeru koji je na klupi Topnika dugo godina.

Mnogi navijači Arsenala nisu zadovoljni ovim vijestima, ali još će nezadovoljniji biti kada čuju šta je Wenger spremio u prelaznom roku. Naime, Francuz je zainteresovan za dvojac Malage Sandro Ramirez i Pablo Fornals. Čini se kako Wenger vjeruje kako će njih dvojica vratiti Topnike u vrh engleskog i evropskog fudbala, ali to je vjerovatno daleko od istine. 

Osim toga, namjera Francuza je da do kraja ljeta produži ugovore sa dva najbolja fudbalera - Alexisom Sanchezom i Mesutom Ozilom. Ukoliko jedan od njih dvojice napusti klub, Topnici će sigurno bti mnogo  slabiji.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi