Bh. veznjak odlazi iz Evertona

Nova ponuda na stolu Muhameda Bešića

4

Komentari (4)

Josip Domorocki
Besic sto je uradio u svojoj karijeri je uradio..sad malo u vugla i svake godine-dvije novi klub i novi ugovor da moze rahat u fidbalsku penziju....pa sta bi vise sa svojim mogucnostma,a..?
bsk
trenutno,besic nije pojacanje ni za bh klubove.ima psiholoske probleme i nezgodan karakter.ako to dovede u red,mogao bi vjerovatno i vise pruziti
Benjamingst
Momak je imao 3 jake povrede, dok je bio zdrav igrao je za svoj klub. Al ima sto i kazes, mora raditi na sebi oni da bude bolji kao igrac a kao i covjek.
bsk
Mozda sam malo preostar,ali jednostavno njegov temperament je i njegova najveca kocnica.Uvijek spreman na konflikt,sukobe,iskreno da sam selektor B i H,ne vjerujem da bih ga u takvom stanju ikad pozvao za reprezentaciju,da ne znam o kakvom talentu se radi.Korjenita promjena ponasanja,negativnu energiju usmjeriti u sportsku agresiju i tek onda se moze reci ima li on kvalitet ili nema.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.