Nova velika pobjeda Edisa Mulalića

Dečić slavio protiv Sutjeske

Nova velika pobjeda Edisa Mulalića

Fudbaleri Dečića danas su ostvarili veoma bitnu pobjedu na domaćem terenu protiv Sutjeske rezultatom 1:0.

Igraju se posljednja kola u Prvoj ligi Crne Gore i svaka utakmica je veoma bitna. Ekipa koju sa klupe predvodi nekadašnji trener Željezničara Edis Mulalić bori se za odlazak u Evropa ligu i danas su pobijedili velikog rivala u toj borbi.

Gol odluke za ekipu Dečića postigao je Vujačić u 57. minuti i oni se sada nalaze na 4. mjestu koje vodi u kvalifikacije za Evropa ligu te imaju 42 boda.

Mjesto ispred njih još uvijek se nalazi ekipa Sutjeske, ali sada oba tima imaju isti broj bodova. Prvo mjesto ispod njih je ekipe Zete koja ima tri boda manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti