Đoković je došao s osmijehom na licu, ali on je brzo nestao - "Krivac" je Edin Džeko

Nole je navijač Milana

Đoković je došao s osmijehom na licu, ali on je brzo nestao - "Krivac" je Edin Džeko

E. Ganibegović

Novak Đoković večeras je jedan od najatraktivnijih gostiju na San Siru. Došao je s osmijehom, ali Edin Džeko se potrudio da mu ga brzo skine.

Na San Siru spektakularan prvi meč polufinala Lige prvaka igraju Milan i Inter. "Gosti" igraju fenomenalno i nakon prvih 45 minuta vode s 0:2.

Deset minuta i 16 sekundi bilo je dovoljno Interu da postigne dva pogotka. Džeko i Mkhitaryan bili su strijelci i Milan je na koljenima.

Jedan od gostiju na kultnom italijanskom stadionu je najbolji teniser svijeta, Novak Đoković. Došao je s osmijehom, ali sada ga nema.

Poznato je da je Novak Đoković navijač Milana, pa je njegov osmijeh nestao već u osmoj minuti kada je Edin Džeko postigao pogodak.

Oglasi

Calhanoglu je izveo korner, a fantastičan pogodak postiže kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, Edin Džeko, te utišava domaće navijače.

Zanimljivo, i sam Edin Džeko je ranije izjavljivao da je od djetinjstva navijač Milana, a sudbina, trud i rad doveli su ga da igra za najvećeg rivala ovog kluba.

Uzor Dijamantu je legenda Milana Andriy Shevchenko i samo on zna kakav je osjećaj postići toliki broj golova, a naročito u polufinalu Lige prvaka, protiv omiljenog tima iz mladosti.

Večeras se protiv Džeke nalazi drugi bh. reprezentativac. U početnoj postavi Milana očekivano se našao Rade Krunić, koji je u završnici poluvremena dobio javnu opomenu. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

AC Milan: Maignan; Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez; Krunić, Tonali, Bennacer; Saelemaekers, Diaz, Giroud.

Inter: Onana; Acerbi, Bastoni, Darmian; Calhanoglu, Mkhitaryan, Barella, Dumfries, Dimarco; Džeko, Lautaro. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Samo mogu ti reci da su ovi djokovici teski u pm. Ciganija zestoka! **** GA MILE!
5 0
user1680563303
Specificno je kako je svaki portal u 5 deka...Kako samo u naslovima pronalaze toliko mrznju?Musa se osvetio,Djokovicu nestao osmjeh sa lica..........Moze li to ljepse normalnije....Zasto u svemu trazite nesto lose....?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi