Novak i Zekanović dogovorili saradnju sa bh. premijerligašem

Nova lica u Etno selu Stanišići

Novak i Zekanović dogovorili saradnju sa bh. premijerligašem

S. Mlaćo

Zvijezda 09 je pronašla dva nova pojačanja za debitantski nastup u Premijer ligi BiH. Naime, čelnici kluba iz Etno Sela Stanišići dogovorili su saradnju sa Leopoldom Novakom (27) i Predragom Zekanovićem (20).

Milan Đuričić je jučer obavio prozivku, a na prvom treningu je vladala sjajna atmosfera. Svi se u ovom klubu nadaju da će Zvijezda 09 biti stabilan premijerligaš, te da će se ovaj klub bh. javnosti u elitnom rangu predstaviti u pozitivnom svijetlu.

Novak je u Premijer ligi BiH nosio dres NK Vitez, a u februaru ove godine otišao je u švicarskog niželigaša NK Pajde Mohlin.

U dosadašnjoj karijeri nastupao je i za Poli Timosiaru, Brasov, NK Zagreb, Hrvatski Dragovoljac, Sint Truiden, NK Lučko, Cibaliju, Hajduk...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zekanović je posljednju sezonu proveo u redovima banjalučkog Borca za koji je do sada upisao 48 nastupa uz tri pogotka. Jedno vrijeme proveo je i u Slobodi iz Mrkonjić Grada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi