Novaković donio pobjedu Orašju u Osijeku

Minimalna pobjeda našeg tima

Novaković donio pobjedu Orašju u Osijeku

S. Mlaćo

U jučerašnjem prijateljskom susretu nogometaši federalnog prvoligaša Orašja slavili su u protiv drugog tim hrvatskog Osijeka sa minimalnih 1:0. 

Labudovi sa Save pružili su veoma dobru partiju, a jedini pogodak viđen je u 61. minuti kada Milovan Novaković veoma lijepim udarcem dovodi svoj tim u vodstvo. 

Orašani su doživjeli dosta velike promjene u igračkom kadru, ali to ih očigledno nije puno poremetilo. Nastavili su sa dobrim igrama, a drugi dio sezone u Prvoj ligi Federacije će otvoriti domaćim susretom protiv bihaćkog Jedinstva. 

U prvom duelu ova dva tima Orašje je slavilo sa minimalnih 1:0, a strijelac jedinog pogotka bio je Antonio Vidović, koji je u zimskom prelaznom roku prešao u Metalleghe BSI iz Jajca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Osijek - HNK Orašje 0:1 (0:0)

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi