Nove nevolje za Davida Moyesa

Povrede uništavaju Sunderland

Nove nevolje za Davida Moyesa

Midhat Šljivak

Menadžer Sunderlanda David Moyes zapao je u nove probleme.

Nakon što se dugoj listi povrijeđenih fudbalera ovog tima pridružio golman Jordan Pickford, nove povrede su zadesile Crne mačke.

Za meč protiv Liverpoola neće konkurisati Lamine Kone i Victor Anichebe, pa će Sunderland u jako bitnoj utakmici biti oslabljen.

Pored ovog dvojca i golmana Pickforda, na listi povrijeđenih su još Jan Kirchhoff, Duncan Watmore, Paddy McNair i Lee Cattermole, pa je tako nastavljena noćna mora za škotskog stručnjaka na klupi ovog tima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, lakše povrede još uvijek vuku Jason Denayer, Steven Pienaar i Jack Rodwell, no oni bi trebali biti spremni za duel s Redsima.

Tim Davida Moyesa je jučer doživio pravu katastrofu u duelu protiv Burnleya (4:1), a meč protiv Liverpoola, koji se igra u ponedjeljak, čekaju na 18. mjestu Premiershipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije