Nove vijesti iz Buenos Airesa: Boca traži da se i večerašnji meč odgodi!
Superklasiko se prvobitno trebao igrati sinoć u 21.00 sati, a nakon što je dva puta pomjere, donesena je odluka da se igra danas.

Ponovo ništa od Superklasika?

Nove vijesti iz Buenos Airesa: Boca traži da se i večerašnji meč odgodi!

Iako svi željno iščekujemo revanš susret finala Copa Libertadores između River Platea i Boce Juniors, moguće je da ni večeras neće biti ništa od toga.

Naime, Boca Juniors je zatražila od Južnoameričke fudbalske federacije (CONMEBOL) da se odgodi i večerašnji susret.

Kao razlog su naveli nerede koji su se sinoć desili, odnosno povrede i pretrpljeni strah njihovih igrača.

Podsjetimo, Superklasiko se trebao igrati sinoć u 21.00 sati na Monumentalu, ali je odgođen zbog napada navijača Rivera na autobus s igračima Boce nakon čega je nekoliko igrača ekipe sa La Bombonere loše prošlo.

CONMEBOL je sinoć uslišao želje Boce Juniors iako je bilo mnogo natezanja, a vidjet ćemo da li će se isto desiti i večeras.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi