Horor s Monumentala: Pogledajte kako izgledaju povrede fudbalera Boce Juniors
Nekoliko fudbalera Boce je zadobilo povrede nakon što su navijači Rivera napali njihov autobus. Najgore su prošli Gonzalo Lombardo i Pablo Perez koji su morali tražiti ljekarsku pomoć.

Dobro su prošli

Horor s Monumentala: Pogledajte kako izgledaju povrede fudbalera Boce Juniors

Endin Čaušević

Revanš utakmica finala Copa Libertadores između River Platea i Boce Juniors igra se večeras na Monumentalu nakon što je sinoć utakmica odgođena zbog nereda.

Sinoćnja utakmica je otkaza zbog napada na autobus igrača Boce dva sata pred meč u kojem je povrijeđeno nekoliko fudbalera ovog tima. Najgore su prošli Pablo Perez i Gonzalo Lambardo koji su morali zatražiti ljekarsku pomoć.

Utakmica je u dva navrata pomjerena, no na kraju su organizatori bili primorani da je odgode jer igrači Boce nisu željeli istrčati na teren. Nakon meča odlučili su objaviti fotografije povrijeđenih fudbalera i pokazati da su povrede zaista ozbiljnije prirode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi