Kapitenu Boce doktor zabranio da igra, ali nismo sigurni da će ga poslušati
Nova finalna utakmica Copa Libertadoresa igra se večeras od 20 sati na Monumentalu, pod uslovom naravno da Riverovi navijači ponovo ne budu onako raspoloženi kao jučer

Perezu stradalo oko

Kapitenu Boce doktor zabranio da igra, ali nismo sigurni da će ga poslušati

Edmir Škorić

U Boci se nadaju da će revanš finala Copa Libertadoresa zaigrati kapiten Pablo Perez kojem je jučer stradalo oko.

Podsjećamo da je jučer izvršen napad na autobus s igračima Boce, pa je nekoliko prvotimaca ovog tima pomoć zatražilo u bolnici, a nakon silnih pregovaranja donešena je odluka da se meč umjesto u subotu ipak igra u nedjelju.

Dakle, finale bi, ako ne bude novih odgoda, trebalo da se igra večeras u 20 sati na Monumentalu, a veliko je pitanje hoće li se u Bocinom sastavu naći Perez, kojem je komadić stakla završio u oku.

Doktori mu ne preporučuju da igra, no ovo je prevelika utakmica da bi ju Perez propustio, pa se nemojte iznenaditi ako večeras bude starter.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi