Novi cirkus sa VAR tehnologijom: Icardi uzalud bacio u delirijum navijače Intera

Gol poništen zbog ofsajda

Novi cirkus sa VAR tehnologijom: Icardi uzalud bacio u delirijum navijače Intera

Milan i Inter u ovim trenucima igraju zaostalu utakmicu 27. kola italijanske Serije A, a u prvom dijelu susreta nije bilo većih prilika i jedni što je vrijedno pažnje je poništeni pogodak Mauru Icardiju.

Napadač Intera je u 38. minuti zatresao mrežu Donnarumme i proslavio pogodak sa saigračima i navijačima svog tima, ali brzo je uslijedilo prizemljenje.

Naime, glavni sudac je odlučio da poništi pogodak nakon što su ljudi koji su zaduženi za VAR tehnologiju vidjeli snimak i presudili da je Argentinac bio u ofsajd poziciji.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realno_govoreci
A sto cirkus gospodo? Cemu to cirkus? Nije bio ofsajd? Jos jednom se pokazuje kakvi sve likovi rade na ovom portalu. Tuga i zalost!
9 0
Harisss
Ma da, mozda VAR malo nervira zbog cekanja ali je ispravio mnogo sudijskih gresaka kad su u pitanju ofsajdi. Suci su inace 90% grijesili na stetu malih ekipa a ovako kad se tehnologija oglasi hoces neces moraju joj se povinovati. Dakle, VAR je najbolji novitet od kada se igra atomski fudbal.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi