Novi član stručnog štaba Barcelone ima zanimljiv CV, ali tetovaže su "glavne"

Stigao u klub sa Setienom

Novi član stručnog štaba Barcelone ima zanimljiv CV, ali tetovaže su "glavne"

Endin Čaušević

Barcelona je jučer zvanično predstavila Quiquea Setiena kao novog trenera katalonskog kluba.

Ernesto Valverde je u ponedjeljak dobio otkaz nakon lošeg nastupa ovog tima na Superkupu, ali ubrzo nakon toga klub je potvrdio da je novi trener Setien koji je posljednji angažman imao u Betisu.

Sa Setienom u klub stiže i novi stručni štab, a jedan od njih je privukao veliku pažnju. Radi se od Jonu Paschui koji već duže vremena sarađuje sa Setienom.

Katalonski Sport prenosi da on privlači dosta pažnje sa svojim karakterom i temperamentom, a veoma je specifičan po velikom broju tetovaža koje ima na svom tijelu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pascua će biti trener golmana, ali i kondicioni trener u Barceloni i zaista ima zanimljiv CV. Radio je u Athleticu, a nakon toga u Južnoafričkoj Republici i Filipinima. Onda je stigao poziv Setiena s kojim je sarađivao u Betisu.

Također, Pascua aktivno učestvuje u vođenju utakmica i često daje savjete Setienu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fce
Gay ****
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti