Novi dan i nova loša vijest za Solskjaera, povrijeđen jedan od najboljih igrača
Solskjaer se sada samo može nadati da se u slučaju Lukakua ne radi o ozbiljnijoj povredi

Nastavljaju se loše vijesti za Norvežanina

Novi dan i nova loša vijest za Solskjaera, povrijeđen jedan od najboljih igrača

S. Pašalić

Nakon što je jučer saznao da će Nemanja Matić propustiti utakmice Srbije zbog povreda, Ole Gunnar Solskjaer je jutros dobio još loših vijesti.

Napadač Manchester Uniteda Romelu Lukaku je povučen iz reprezentacije Belgije zbog povrede.

Lukaku je zbog pogoršanja povrede stopala propustio meč FA kupa protiv Wolverhamptona koji je United izgubio sa 2:1. Igrač Manchester United se odazvao na poziv selektora Belgije za utakmice protiv Rusije i Kipra koje se igraju ove sedmice.

Međutim, on je propustio trening u ponedjeljak i zaputio se na dodatne pretrage kako bi se utvrdilo koliko je ozbiljna njegova povreda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Procjene su bile da se povreda preozbiljna da bi Lukaku nastupio za Belgiju, te se igrač zaputio nazad u Manchester.

Romelu Lukaku je ušao u sjajnu formu te je postigao šest golova u posljednje četiri utakmice i Solskjaer bi se mogao naći u još većim problemima ukoliko ostane i bez Belgijanca.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi