PSG i United u borbi za krilo Juventusa

Brazilac na meti dva kluba

PSG i United u borbi za krilo Juventusa

Edmir Škorić

Douglas Costa na meti je engleskog i francuskog velikana.

Krilni fudbaler Juventua na meti je dva kluba, a Le10Sport tvrdi da je PSG ozbiljno odlučio da dovede Brazilca, kojeg prati i Manchester United.

Brazilac je imao dosta problema ove sezone - povrede, suspenzije, saobraćajna nesreća, ali uz sve to je na kraju odigao 24 meča i postigao je jedan gol uz dvije asistencije.

Ranije se povezivao i s Chelseajem, ali Juventus nije želio da ga proda, a sada se situacija promijenila jer je i sam igrač shvatio da je bolje da potraži klub u kojem će češće igrati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Njega je Juve platio 46 miliona eura Bayernu u ljeto 2017. godine, ali forma mu je kasnije značajno pala, pa se sada njegova vrijednost procjenuje na nekih 30-35 miliona eura.

PSG i United će se tako do ljeta 'krviti' za njegov potpis, a nije isključeno da se još neke ekipe uključe u trku.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi