Novi dres Nigerije je pravi hit: "Kako uvijek dobiju najbolje?"

Već se uveliko prodaju

Novi dres Nigerije je pravi hit: "Kako uvijek dobiju najbolje?"

Fudbalski savez Nigerije predstavio je dresove u kojima će njihovi reprezentativci igrati u budućnosti.

U prethodne dvije godine Nigerijci su igrali u poznatoj 'cik-cak' kombinaciji koja je bila hit među navijačima, a u američkoj kompaniji Nike sada su otišli korak dalje.

Nike je, naime, napravio još originalnije dresove koji su iscrtani ručno i imaju simbole nigerijskih korijena o plemstvu i porodici, a da je napravljen odličan posao može se vidjeti i po ogromnom interesovanju navijača.

"Nije mi jasno kako Nigerijci dobijaju dresove koji su sto puta bolji od ostalih koje Nike proizvodi", jedan je od komentara na društvenih mrežama.

Inostrani mediji pišu kako je zaprimljeno više od tri miliona prednarudžbi...

Top Komentari

tuanzebe
treba zabraniti da se riječ Nigerija u bilo kakvom kontekstu spominje u našoj državi ,svi znamo da nije bio ofsajd...
5 1
nijepoznat
bas je hit ,,,,,,omg
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi