Novi dres, stare navike: Bh. stroj za golove nastavlja da melje!

Danas zabio dva gola

Novi dres, stare navike: Bh. stroj za golove nastavlja da melje!

Admin Čaušević

Bosna i Hercegovina bi u narednim godinama mogla dobiti vrhunskog napadača sposobnog da igra na najvećem nivou. 

Ermedin Demirović je prošle sezone u dresu St. Gallena postao mašina za golove, u međuvremenu promijenio je sredinu, ali ne i navike.

Ovaj 22-godišnjak je prije nekoliko sedmica potpisao za Freiburg, a u svom prvom nastupu za njemačkog bundesligaša uspio je zabiti dva gola.

U duelu protiv austrijskog Dornbina Freiburg je slavio sa 8:1, a Demirović je zabio u 76. i 107. minuti susreta čija su poluvremena trajala po sat vremena.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, Freiburg je Demirovića platio 3.7 miliona eura, a ako se po jutru poznaje dan omladinskih bh. reprezentativac će opravdati uloženi novac.

Top Komentari

Quartararo20
Nema momka na spisku ali zato ima Duljevic i Besic kao i Saban. fuj
10 0
FreshCat9
bitno da je šabanadžović došao na spisak.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi