18

Komentari (18)

adosar
Niti jedan veliki klub na svijetu (niti jedan velikan) ne nosi dresove plave boje!
Suka21
Jaki su ovi pitari. Em slave neuspjeh ZŽelje više nego svoju jadnu titulu, em ih na svakoj Željinoj vijesti ima više nego na pitarskim. Jak klub pravo, kompleksi su cudo.
Mani
Meni nesto godra vidjeti da na bas svakom clanku gdje je tema Zeljo, tu su i pitari :-) ne mozete vi bez Zelje ni sekunde, cak i kad slavite RS-poklonjenu titulu :-D Razumijemo vas skroz, privlacna je ta PLAVA boja!
Nera
Zna se ko' je babuka , moraju pratiti VELIKI ZELJEZNICAR
Ekspert
Zaboravili ste šesterostrukog prvaka, HŠK Zrinjski, kojeg Macron, ako se ne varam, oblači 2 i pol godine. Ali to je vama nebitno, bitno da Želju oblači.
SarajevoFC
Ovo se novinari počeli javno šprdat sa košpama
Hasimaga
Tacno da nema ovih Dimitrijevica nebi se covjek imao kome smijati
MehoS
Znas koga zovu Hasimaga. Glupsone. Hahahahahahahahahahahahaha
Hasimaga
Meho pitaj mamu ona zna najbolje, nemoj se ustrucavat
Penderinos
Zar ne vidite da je za****ncija
BlueBoys
Ono sinoc je bila kvalitetna za****ncija deripendece...:)
Ende
Hahaahaahahahhah
komshija
Lazni profili hahahahaha
MehoS
Velik si Zeljeznicare???
Edin Merlin
HAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAAHHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
MehoS
Edin Merlin
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti