Novi fudbaler na treningu Slobode

Nekada bio član Sarajeva

Novi fudbaler na treningu Slobode

Na današnjem treningu Slobode održanom na Tušnju moglo se uočiti jedno novo ime.

Naime, sa tuzlanskim klubom danas je trenirao i 22-godišnji fudbaler Damjan Krajišnik čije je ime dobro poznato ljubiteljima fudbala u našoj zemlji, obzirom da je u Premijer ligi već imao priliku igrati.

Krajišnik ovaj put u Slobodu dolazi iz Danske, tačnije tamošnjeg drugoligaša Naestveda, a prije nego što potpiše ugovor morat će kroz treninge uvjeriti trenera Lazarevića u svoje kvalitete.

Svoju karijeru Krajišnik je započeo u Radniku iz Bijeljine iz kojeg je veoma rano otišao u Partizan, da bi potom uslijedile epizode u Sarajevu, Podrinju, zatim Zvijezdi 09 iz koje je i otišao u Dansku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za svoj sada već bivši klub Naestved odigrao je samo jednu utakmicu za nekoliko mjeseci u Danskoj.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mirza24
hahahahahaha traze spica dovedu veznog a imamo 8 vezni ehhh moja Slobodo na koga spade da te vodi
0 10
Bulle
Ovaj trener je toliki laik da je to nevjerovatno covjek protiv Veleza forsira jednu igru koja uopste ne ide, prebacuje neke lopte,vezni red ne postoji, nista da promijeni, evo sad dovede veznog a napadaca nemaju....
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi