Novi gol Čatakovića, nova pobjeda Trenčina

Slovačko prvenstvo

Novi gol Čatakovića, nova pobjeda Trenčina

Fudbaleri Trenčina pobijedili su danas na gostovanju Žilinu sa 3:2 u okviru 4. kola slovačkog prvenstva.

Ekipa za koju igra mladi bh. verznjak Hamza Čataković igra u fantastičnoj formi što je nedavno osjetio i slavni Feyenoord koji je izgubio sa visokih 4:0 u okviru Evropa lige.

Danas je pala i ekipa Žiline koja je na svom terenu izgubila sa 3:2 u okviru slovačkog prvenstva. Jedan od tri gola za goste postigao je i mladi bh. veznjak Hamza Čataković koji je na taj način potvrdio sjajnu formu u kojoj se nalazi.

Inače, na prethodna tri meča postigao je isto toliko golova tako da mu je ovo četvrti gol na četiri meča. Ko zna, možda ga uskroo vidimo i u dresu A reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Fortuna liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi