Novi kapiten Arsenala? Emery je spomenuo trojicu igrača

Kome će pripasti traka?

Novi kapiten Arsenala? Emery je spomenuo trojicu igrača

Edmir Škorić

Još uvijek nije poznato ko će nositi kapitensku traku u Arsenalu naredne sezone.

Menadžer Arsenala Unai Emery svjestan je da je važno donijeti pravu odluku, no on se za sada dvoumi između trojice nogometaša.

"Za sada su to Xhaka, Ozil i Nacho Monreal. Želimo dodati još dvojicu u uži krug, pa onda ih sortirati po redu - prvi, drugi, treći, četvrti i peti... Odluku ćemo donijeti u narednih nekoliko sedmica", poručio je Emery.

Ovo se sasvim sigurno neće dopasti navijačima Arsenala, koji su izrazili želju da Sead Kolašinac dobije kapitensku traku nakon nedavnog herojskog čina, kada je goloruk krenuo na naoružane pljačkaše kako bi zaštitio svog saigrača Mesuta Ozila.

Govorio je Emery i o tom incidentu te činjenici da su Kolašinac i Ozil propustili jučerašnji meč s Lyonom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Svaki igrač je bitan za tim, ali zbog raznih okolnosti odlučili smo da oni ne igraju. Nije dobar trenutak za igru jer nisu 100% mislima u utakmici. Najvažnije je da su oni dobro, da se osjećaju sigurno i smireno sa svojim porodicama", rekao je Emery i dodao.

"Došli su jutros, ali sam razgovarao s njima i odlučili smo da je najbolje da se odmaraju s porodicama i sačekaju nekoliko dana kako bi ponovo počeli trenirati s ekipom. Sutra će ponovo doći da vidimo u kakvom su sta nju. Danas jednostavno nisu bili spremni da igraju".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dr.nele
DAJ GADIJOOO KOMENTAR BRATE NEMA CIRKUSA BEZ TEBE BOLESNIČE....GUC TERAPIJU ZA odd SINDROM I DA TE ČUJEMO....CHELSEA LUZERU
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi